Monday, November 9, 2009

Клиниката на д-р. Плацебо и с. Сугестия

Клиниката на д-р. Плацебо и с. Сугестия

На видео по долу можете да видите най доброто показване на истинската сила на чудесата и лечението за нашата планета. Преподобния Лерой Дженкинс не е измамник, както и мнозина други, те използват добрия стар метод, наречен ефект плацебо. Всъщност това е най доброто представяне на ефекта. Независимо дали чудотвореца се представят като християни или не. Правенето на чудеса от медиуми, окултисти и дори евангелисти не е чак толкова сложно нито е дори опасна заблуда както си мислех. Все пак трябва да знае и може да го прочете само в този блог, причината за такова лесно излекуване, както това на преподобния Дженкинс, независимо дали човек е християнин или не е поради причината за разболяване и тя е понеже е идиот, съжалявам за острите думи, само така мога да опиша и обясня нещата. Глупаво изглеждащата процедура за пиене на трапезна вода с надпис „Чудото на преподобния Дженкинс“ всъщност показва глупостта за допускане на разболяването и така се получава чудотворно изцеление, по идиотски начин.

Разбира се не всички болести се лекуват по така или са причинени от простотия, понякога човек трябва да се разболее и да умре, но много често особено в по млада възраст причината за болежки и дори инфекции е именно простотията на индивида, а не Божията воля. За това смятам да поумнея и тази вечер ще си взема бутилка за вода, ще я на пълня на централна баня, и ще я надпиша; “ Чудотворна вода на bogoizbrania”. Точно така и действа окултизма и държавните медицини, точно такова действат имат и медикаментите от аптеките и билките, акопунктура и всички измишльотини, които за съжаление понякога и са доста вредни и отровни. Това не означава че не вярвам в истински чудеса, подобно на нещата правени от Христос и Апостолите, само вярвам, те се случват не просто така, а само със някаква цел. Или конкретно, реално чудо става не поради „Божи човек“ както казва преподобния, а той може да е част от целта на чудото.

http://www.youtube.com/watch?v=9w2jRJzB0F4&feature=player_embedded

“Biblical origins of placebo”

Ето как всъщност „лекува медицината“. Няма такова нещо някакъв химикал да победи микробите вътре в организма, всеки положителен ефект на „модерната медицина“ е точно този ефект плацебо или сугестия.

http://en.wikipedia.org/wiki/Placebo_in_history

No comments: