Monday, October 7, 2013

Предистория за войната в Сирия с кадри от истинска химическа атака, както и най-краткия и съдържателен анализ за ситуацията в близкия изток.

Предистория за войната в Сирия с кадри от истинска химическа атака, както и най-краткия и съдържателен анализ за ситуацията в близкия изток.

Филм за войната Иран - Ирак
На този линк дадох моето мнение за химическата измама преди няколко дена.
Вчера гледах драматична сцена от терористична атака в Сирия. На второстепенно шосе е бил взривен микробус със селяни пътуващи към Дамаск. Бомбата е избухнала от зад, микробуса движещ се с висока скорост се е завъртял, без да се обръща. Запалил се е все пак резервоара и хората вътре, предимно жени бяха изгорели както си седят на седалките. Логично е, че това е дело на наемник професионалист, финансиран от мощна организация, местен тиквеник не би направил чак такъв подвиг. Явно има сили, които искат не просто да тероризират селяните. Това са организации, искащи да покрият със страх целия свят. Това са същите, които финансираха Садам, за да води война срещу Иран, кюрдите и шиитите и които са искали да се извърши химическа атака показана на горния линк, не като тази в Сирия. Тези същите финансираха свалянето на Кадафи и Мубарак, войните срещу Израел, чеченците и други кавказки войни. Сега същите тези искат да вземат властта в Сирия държана от малцинството на Асад.
От изброеното до тук не бих се трогнал, ако няма един гаден нюанс. Хората, които управляват бивши християнски страни са решили да целуват същите от зад, и дори да накарат и обикновените хора да правят същото.

No comments: