Monday, March 16, 2020

Палачи, Пионки и Предатели сред нацистите



-------------

Палачи, Пионки и Предатели сред нацистите




Политиците в хилядолетният райх могат да се разделят на три групи, за разлика от съвременните, които са само една група, на която може да с постави заглавие: пионки/подлоги/ублюдъци/доносници . . .

1) Палачи са тези високопоставени нацисти, който по собствено желание създават зло или допускат то да се случи на хората, без то да е необходимо за райха. Най-известните са Ернст Рьом, Гьоринг и Химлер, по-нископоставените злодеи, като примерно Хайдрих и други са само техен слугинаж.

2) Пионките са тези ублюдъци, които дори и да допринасят до войната и злото свързано с нея са само изпълнители на заповеди. Най известните са ефрейторът, Гьобелс, Рибентроп, Курт Дален, Генералите. Те са контролирани от Москва и червени богаташи от вън. Понякога чрез жени или от разни чуждестранни банкери, които са им финансирали кариерата и близките. Рудолф Хес е бил пионка, но след като от неговото присъствие при избухването на войната вече няма необходимост е прескочил в трета група.

3) Предателите са най-интересната група, защото именно те са тези, които поемат контролът върху военните действия на армията и войната. Те са директно командвани от Вашигтон и поставят армията в положение на губещи герой за слава и признание на победителите. Техният брой е малък, само няколко човека, Мюлер, Борман, Албеерт Шпиър. Те контролират парите на армията и пионките/политиците, интригите и вътрешният шпионаж, важните постове и дори личният живот на пионките.


No comments: