Saturday, February 19, 2011

Сензация, разкритие тайната на кораловия замък, Coral Castle

Сензация, разкритие тайната на кораловия замък, Coral Castle

Тайната на антигравитационното устройство на строителя Edward Leedskalnin може да се отгатне след по-обстоен преглед на ползвания материал. Кораловите скали са не само доста леки, но са и мек и трошлив материал с нееднородна структура и множество пори и кухини във вътрешността. Това дава възможност камъкът да се разчупи и след това на спуканото място внимателно да се залепи с гипс, цимент или дори смес с коралова прах и някакво строително лепило, каквито са започнали да изобретяват по това време. Така са били премествани големите плочи, на части и залепвани на място. На строителния обект се виждат и множество странно изглеждащи камънаци, явно спукването на нееднородния материал често е било неуспешно. Самото образуване на кораловите скали е чрез слепване на варовиковите скелети на морски организми, което е предпоставка този материал да се превърне в идеалното средство за фалшификация и заблуда.

Историята за 16-годишната булка едва ли има отношение към строителството, а е част от фалша и измамата.

science

Последно рязане на обрязването

Вчера четох една интересна статия, в която за първи път разбрах за вече забравения навик на групата наричана "Тинчевисти", по името на легендарния си основател да си бръснат главата и да си пускат мустаци. След това гледах филм на туристическа фирма за Тунис, където показаха плачещи деца на излизане от джамия, явно след обрязване. Веднага направих връзката в двата обичая, "тинчевисткия" и дори споменавания в Писанията "обрязване", са продукти за контрол на групата и нямат нищо общо с вярата и Библията. Точно както мустаците и бръсната глава указват на нещо или по-скоро на някого, който наистина е допринесъл за вярата. Така и обрязването явно указват за човек в миналото, някъде в Испания, но не и в Библията. Който може и да се е казвал Авраам по името на известния потомък на Сит, който се е обрязал, явно като свидетелство за собствено покаяние и така е показал на себе си и съпругата си промяната в живота си. Обрязването на деца днес е очевидно грешно и безсмислено и служи само за контролиране и манипулация.

Съвсем скоро открих, че със сигурност обрязването не е включвало отрязване на част от плътта и мислех, че е било само срез, но сега вече намирам, че и тази част е измислица и всъщност никакво обрязване не е имало в Библията. При фалшификацията се прави неуместна връзка с Ной и потопа, само че при него облаците и дъгата се появяват само след рязкото спадане на концентрацията на вода в атмосферата и заместването и с азот. Докато избора на Авраам и рязането на краекожието му нямат нищо общо, знам, че се споменава и в НЗ за този "юдейски" обичай, явно фалшификаторите на НЗ текста също са били заблудени.

old testament, new testament

No comments: