Wednesday, February 17, 2010

Защо Деяния 28 е за боклука

Защо Деяния 28 е за боклука

1. Логичен край на книгата в гл.27. Пояснения по-долу.

2. Не се отива в Рим, а в Йерусалим. Измислителите на главата се водят от погрешна интерпретация и превод на предни глави.

3. Прекалено географска. И то според географията на 14-ти век

4. Цитира се погрешен превод на Евангелията и други измислени книги. Като в стихове 23 и 26

5. Римска пропаганда, смисъла на главата е да приравни ситуацията на Павел с тази на из мислителя, който определено е спечелил държавна издръжка, въпреки че преди това е бил преследван заради ересите си.

6. Имитация на продължение от преден пасаж. Първи стих неуместно се опитва да продължи некоректния превод на 27:26.

7. Трябва да има толкова глави колкото Числа. Числа също бе съкратена на 27 глави :-)

Това за сега са само груби предположения, но мисля че тази буря е била свръхестествена и целия кораб е бил изхвърлен на брега на друга планета, тоест кайновата, демек тази и то след 700 години. Смятам, че кораба потегля през 4200АМ и се разбива на брега може би наистина на нашия остров Малта, но през 4900АМ. Това е всичко, което е останало от планината Мория. Освен повърхността на планетата на ситите са пренесени и част от възрастните мъдреци, определени да предадат на нашата планета вярата изработена от тях. Сит, третия син на Адам бе заместник на Кайн, а Кайн бе заместник на Адам, сега нашата задача е по-трудна, защото ситите само свършиха работата на Кайн, а ние на тази планета трябва да възстановим личността на Адам чрез новото създание. Така че не е проблем, че някой не вярва или не разбира написаното тук, не му е работа това.

Самото грабване е започнало доста плавно още 20 години преди 4900АМ, когато е приключило, на кръговите календари тази дата съвпада с линията на средата на строежа на Храма. Двадесет годишното постепенно грабване започва през 4880АМ, точно 1800 години след започването на строежа на Храма. Не е като в "Оставените" внезапно и шокиращо, започнало е с най-възрастните като по-младите са оставени да пораснат и през 4900АМ са оставени само избраните да предадат вярата. Те са стояли на своята планета или на нашата изолирани още 20 години, за да се подготвят за мисията си до 4920АМ, което е 1800 години след построяването на първия Храм и край на девети кръг на календара. В следващите 80 години до 5000АМ са вършили каквото са могли, съдейки по-съвременната ситуация само с временен успех, като до кръглата годишнина е починал и последния от тях. Както Иесус правилно предрича чрез броя на хората, които е нахранил чудотворно с риба.

http://picasaweb.google.com/Bogoizbrania/140210Grafiki#5438906823960638450

acts of the apostles, new testament, decalogue

No comments: