Monday, January 3, 2011

Петолъчката на времето и новото създание

Петолъчката на времето и новото създание

В кръговата диаграма на времето петолъчката не трябва да се ориентира спрямо вертикалата и хоризонталата, а според оста на началото на времето от 45’ спрямо двете оси, фигурата изглежда леко завъртяна.

Ако се раздели времето на кръговата диаграма на 5 части, за да се получи петолъчка, ще имаме петоъгълна фигура с ъгъл 360’ / 5 = 72’ . Дните, които са градуси са с номера; 72, 144, 216, 288, 360 . В кръга на времето на месеца от 30 дена, намираме това делене на 5 прави от по 6 дена по 12’ между два ъгъла, 6*12=72.

Началото се пада в самото начало на времето, Адам новото създание се явява в самото създаване на света. Този лъч е и в края на света, когато грешното творение ще се възстанови окончателно. Във всяка една година от времето лъчите на петолъчката посочват явяването на Новото творение на земята.

Вторият ъгъл в кръга на годината е ден #72, той отговаря на годината 1600АМ годината на Потопа, явно Христос се появява и там за втори път след Сътворението. При обръщането на времето е годината 700 * 6 4200АМ на годината 5600АМ, която е в нашето време.

Третият ъгъл е през 3200АМ явно е, за да се отбележи 80 годишнината от построяването на Храма през 3120АМ, явно това е станало в присъствието на Светия Дух, който се е явявал редовно в Храма при жертвите. Той е в ден #144, което се пада на най-горния ъгъл, върха на петолъчката, ето едно доказателство за наличието на сатанински пасажи в Откровение добавени в нашия свят. Годината се изчислява по формулата 144 * 22,22, което е 3199,68 и може да се приеме за линията на 3200АМ, това е и края на 11-тия ден в месеца и началото на 12-тия. Ъгълът е точно преди ден #70 от началото на Пасхата.

Четвъртият ъгъл в ден #216 и година 4800АМ е почти преди края на седмата епоха от по 700 години, когато ситите са изпълнили окончателно Словото и си почиват на нашата планета, ето какъв е и окончателния смисъл на седмицата на шатроразпъването, пренасяне на друго място. Лъчът е и в разделението на дни #16 и #17, 17-ти е дена на оживяването и на раждането на Исаак и Иесус. Новото създание се явява на ситите в годината 4800АМ, което е 100 години преди техния окончателен край, за да ги подготви за предаване на света на потомците на Кайн.

Петият ъгъл е вече в нашия свят, ден #288 и година 6400АМ, това е в края на ден #22 денят на първите плодове в третия месец, когато е възкресението. След възкресението на сутринта Христос отива в Храма, където приема снопа с първите плодове на ечемика. Следващият ъгъл е вече в самия край на света.

https://docs.google.com/leaf?id=0B8DLMmdMtyutNTk4YzNmMDktM2FlMy00YzUyLThkMTMtNjU1Yzk2YzZkMjU1&hl=en_GB

Обръщане на времето

На диаграмите най-после намерих правилния начин на представяне обръщането на времето и какво всъщност се е случило в периода 4200АМ - 4900АМ, когато е седмия период от 700 години. 80 години след голгота на планетата на ситите света просто свършва и тогава времето се обръща, като 700-те години са седмия ден за почивка от всички дела свързани с изпълнение на словото. Всички сити най-после осъзнават какво е станало през 4121АМ и че това е тайния план на изкуплението и възкресението и края на седмицата за работа на земята. Заедно с повърхността им те са пренесени на нашата планета, за да почиват от делата си. Тези 700 години са разтегнати като продължителност цели 2100 години, за да може през това време да се увеличи потомството на ситите, явно че те ще са почти всички спасени, от нашата раса спасените ще са само единици. Именно в този период, когато 100 години се равняват на 300 от предишното време са останките на Пирамидите и мегалити. Ситите са имали предостатъчно време, за да правят такива не жизненоважни строежи, тези 700 години са цели 3100 наши години. От 4900АМ до 5000АМ има 100 години преход, равни на оригиналната продължителност на годината, в който планетата и достиженията на ситите са предадени на потомците на Кайн. От 4900АМ както е обещано в Битие 4 започва и времето, в което делото на Кайн е окончателно изкупено. От тогава започват и 3000 години до 8000АМ, когато е окончателния край на света. В този период 300 години в нашия свят се равняват на 200 в този на планетата на Сит, което се потвърждава и от записа на раждането на Христос в шестия месец, 9 / 6 = 3 / 2. Това е първото откритие, в което намирам връзка на нашия свят със света на Библията.

https://docs.google.com/leaf?id=0B8DLMmdMtyutNTk4YzNmMDktM2FlMy00YzUyLThkMTMtNjU1Yzk2YzZkMjU1&hl=en_GB

https://docs.google.com/leaf?id=0B8DLMmdMtyutMzFhNTc5YTItZDc3NS00MGJhLWEzYjUtZGUyYTNhY2E3NmY1&hl=en_GB

- - -

Бонус открития

- - -

Какво символизира отношението на диаметрите на земята и луната ?

Диаметърът на земята е 12756(42) km, на луната 3474 km това прави приблизително 3,66, малко над продължителността на годината

- - -

Кой действително е открил “златното сечение” ?

Терминът “златно сечение” идва от описанието на Кеплер за наличието на мистицизъм в триъгълника наименуван на негово име със страни 5, 4 и 3 пропорции. Той всъщност е първия, който вижда или популяризира в книги символите в математиката, не просто като удивителни и интересни сметки, но и послания за духа на вярата. В справочниците се споменават Евклид, за който споменах е псевдоним за Нютон и на чието име неуместно са приписани множество елементарни математически правила. Споменавания италианец Fra Luca Bartolomeo de Paciol, приятел на Леонардо е по-късна измислица на фалшификаторите на манускрипти, след като цитира Евклид явно е дело на измама. Покай Евклид виждаме некоректно авторство и на други “древни” формули, като така наречената “Питагорова теорема” за правоъгълния триъгълник. Няма причина хората още от самото си начало да не са намерили това елементарно свойство. Тогава възниква въпроса, а поради каква причина тя е приписана на някакъв си Питагор, който всъщност е философ и политик, а не учен? От тогава идва от източниците на популяризиране на философията му. Името му е свързано с множество хора представящи се като последователи на философията му и един от тях е Кеплер, както е измислен популяризиран мита за Коперник, така Кеплер разпространява названието “питагорова теорема”. Именно Кеплер започва да прави връзка на математиката и астрономия с философията, като специално неговата заслуга е да вкарва идеи от философията в природата, а не обратно както практикуват питагорейците, преди него. Те прибавят към ученията си астрономически и природни факти, като например зодиака, докато Кеплер започва да търси обратната връзка на човешките идеи в природата. По-известни последователи са астронома Хершел и писателя богослов К. С. Луис.

- - -

Какво символизира Съзвездието Орион ?

Това звездно образувание е събрало едни от най-ярките звезди мъглявини видими без телескоп още от древността. Ако се разгледат по-простите снимки ще се види, че е всъщност образ на Самсон, който разкъсва “пресните тетиви” или “Ленените въжета” с които е бил вързан от Далила, за да го хванат филистимците първите два пъти. Целият мит е разбира се измислен, няма жена на име Далила в Библията. Самсон се жени за филистимска и след като убива 100, не 1000 както е в текста филистимеца, разцепва трапа в Лехии, което се превръща в естествена граница между филистимците и израилтяните. Млечният път вероятно символизира това дело.

Съзвездието се вижда най-добре през зимата както показва тази снимка;

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap101226.html

Ето и древни изображения на Самсон разкъсващ въжетата;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs5w_R7SMDjLTXwY9FU_fRZEDbUIDR56ZHtRtJw6-KjquTeoXLIKZQG4SyKQFnYuNEA5gbViWg1OgFgWNwH9c-ae7o5p4bKnGGfHK1vrHBIzZ-W8hRFkIfVNO5QnKbnSWk49PQCIlBfaA/s320/orion.gif

http://www.vtspaceeducation.org/images/vsep/91710-004-A3498610.jpg

Кучетата под “Орион” са вероятно филистимците.

http://www.zyntara.com/VisualAstrologyNewsletters/van_April2007/hare_dog3.jpg

time, history, science

No comments: