Sunday, February 10, 2013

Мнение относно извънземните в миналото и поредицата Ancient aliens


Мнение относно извънземните в миналото и поредицата Ancient aliens

Ще започна с предаването по history.com http://www.history.com/shows/ancient-aliens
Мнението ми като цяло е отрицателно, има много спекулации и директни измами, но все пак намирам за необходимо да изясня нещо важно. Според моите открития нашата раса и култура е започнала да се развива едва от преди наши 600 години максимум. Тоест първите хора от нашия вид са се появили тук едва след 1400 г. Сл. Х. според сегашния календар. Това означава, че пирамидите, останките на антични градове и изобщо всички градежи от по-големи камъни са дело на съвсем друг вид хора или извънземни. Според моите открития тази планета носи следи от четири вида различни раси или извънземни. Знам, че звучи сензационно и налудничаво, но все пак реших да споделя това мое мнение. Не го правя в очакване на съчувствие или подкрепа, а от желание да дам обяснение на множество исторически и природни аномалии.
Първата раса според моите открития са децата на първородния син на Адам и Ева, Кайн. Потомци на първородния им, преди да убият Авел са дошли тук, за да култивират терена. Много реки имат следи от изкуствено насочване, планини са били изравнявани и долини са били изкуствено запълвани, за да придобие релефа съвременният вид. Според мен не са строили нищо, не е било необходимо, били са подобни на потомците на Сит антропоморфни, могли са да променят формата си според условията. Тяхното време е отбелязано светлозелено на таблица 07 в периода 6300 - 7300АМ
Втората раса са потомците на Кайн родени след убийството, тоест нашата раса, прехвърлени са тук през 8000АМ. След края на света вярващите са прехвърлени назад във времето през 7400АМ, за да се подготвят за преминаване в отвъдното. Именно те са построили пирамидите и големите каменни строежи. Мегалитите, необработваните каменни блокове са поставени, за да се отбележи началото на нашата ера от невярващите с нови личности поставени в живота на грешниците и прехвърлени в миналото за подготовка за преминаване в отвъдното. Тази група е последната прехвърлена вероятно през 7700АМ след преминаване в отвъдното на вярващите със запазени личности живели за подготовка в периода 7400 - 7700АМ.
Преди тях обаче има и още една личност, прехвърлена в 7300АМ, Кайн и жена му са оставени на самотния остров. Пасха и те са създателите на каменните фигури, символ на човешката фиксирана форма, пирамидите са символ на възнасянето към отвъдното, а мегалитите изобразяват старият живот върху леда на планетния океан. Кръговете от камъни са символ на времето. Вдигнатите камъни показват и тяхното последно възнесение на живот създаден тук в нашия свят, но с личност донесена от отвъдното. На диаграмата времето е показано сгънато на 4.

https://docs.google.com/file/d/0B8DLMmdMtyutbDRlTnB4ZjJ0V2s/edit

No comments: