Tuesday, April 21, 2009

Вечен Библейски календар чернова

Тук Съм нарисувал само повърхностно календара от сътворението до сега, до вавилонски данните съм ги преписал направо от официалната хронология. Около събитията свързани с Вавилон, както и характера на това което Евангелието нарича Вавилония вече съм се отказал официално, повечето вярващи приемат тези неща с уговорка или като хипотеза.

Трябва обаче да се запомни това е само непълна чернова с много неща до уточняване и преизчислявания. Все пак разделян кръста и разрухата на храма с около 100г. , като апостол Йоан е единствения, който вижда Иесус и надживява СЗ. Защото НЗ нашия свят започва 4200 г. От сътворението. От там насетне нещата вече са невъзможни за преизчисляване, защото продължителността на деня и съответно на годината намаляват а второто пришествие трябва да се с метнат със старата продължителност.

history, time, babel, revelation

Рисунката е на линк; https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjQ4evUpVP_2fpPUNcsunWdAUM4_OxFdC61lTq1BuaMifBqKaJ4OYa9tOIrH5S40xi-9qNFtLc4Kmb1U0dBB5xN3_OB96qPgVZAKhHbE-dOUqN3YrGPKIP5FKmMNY7toUWdsfyT3_Jfavd/s1600-h/koleloto+na+wremeto.jpg Не можах да я кача тук

No comments: