Monday, November 14, 2011

Какво символизира седмицата на шатрите


Какво символизира седмицата на шатрите

На диаграмата на съпоставяне на времето се вижда, че седмицата на шатрите е първата от 14-тия месец. След Деня на изкуплението #191, който е първият след обръщането на времето в година 4200АМ и е указание за периода след 4200 - 4900АМ, когато е времето на рая на ситите. Тогава денят и съответно годината са увеличени с 2/3 и всички потомци на Сит, както и повърхността на планетата им е преместена тук. Това местене е и указанието на седмицата на шатрите, хората стоят всяка година през 28-мата седмица в палатки като символ за идващото преместване. За тези символи вече писах, но те са първата част на символизма на празнуване точно в тази седмица #28 в дни с номера 196 - 203. Днешното откритие е, че именно този период от 4200 - 4900АМ е времето, в което е периода на "чистилище" или по-точно подготовка за влизането във вечността, която ще настъпи в самия край на математическото време 8000АМ или 8400АМ историческо.
Хората, които ще влязат в тази вечност все пак ще са дошли именно от този период за подготовка. Явно всеки починал независимо дали е преди 4200АМ или след това както са нашите времена, ще се праща в този период за подготовка към влизането отвъдното. Тази процедура ще касае всички предопределени за рая и вечността, като тя ще е необходима най-вече за хора, които са починали твърде рано, абортирани и починали деца. Както бях писал в преден пост по въпроса не може да се премине в отвъдното, ако човек е непълнолетен и не е преминал през специалната подготовка за вечността и раят.
Тук се разкрива и конкретното значение на белега наричан пъпът, премахване на способността му да зарасне, е начин да се покаже незавършеността на след — утробното развитие. Това изказване да не се бърка с еволюция, след утробното развитие на живите същества, може да бъде забавено с тази цел, да бъде завършено пълното след преминаване на изкуплението за греха на Кайн. През 4900АМ както бях писал е грабването за потомците на Сит и сега разбирам, че е и времето на техните гости потомци на Кайн, които са били свръхестествено преместени във времето за тази подготовка за влизане в отвъдното. Къде точно отиват не богоизбраните потомци на Кайн, за сега не мога да кажа, все пак да напомня, не съм либерал, ад за грешниците ще има само няма да е вечен както се смята от някои тълкуватели. Грехът, както и личността на грешника ще изчезнат завинаги в самия край на света.


bible, time, 

No comments: