Sunday, August 5, 2012

Доверието на агнетата BBC Panorama 2004 Taken on trust


Доверието на агнетата BBC Panorama 2004 Taken on trust

В този филм бяха показани мнения на едни от най-отговорните лица за фармацевтиката в Англия за препарата SEROXAT, за когото се твърди, че действа против феномена депресия. Първоначалното мнение е на гняв срещу злоупотребите и причинени вреди на много хора, но сега един ден след го гледах изведнъж в съзнанието ми изплуваха някой интересни факти около лекарството. Например милиони хора го взимали, а защо има само около стотина самоубийства както се твърди? Защо всички, които са против и се оплакват от вредите му комбинират това с провалена кариера и дори лични проблеми, какво общо имат химикалите в организма на някого си и кариерата на друг?
Този филми ми отвори очите за реалностите в безумието наричано медицина. Нещата там, така и в нейната критика са ясни, става на въпрос за мноооого пари и тези, които не са ги взели се борят срещу тези, които са ги взели. Истината за препаратите наричани лекарства са, че те действат като плацебо. В някои има малко опиати за подобрение на настроението, като това може да има и обратен ефект според човека, балъкът взел тези препарати наистина може да се самоубие вследствие на хапчето. Други като ваксините наистина имат вредни съставки като живка и алуминиев триокис убиващи нервни клетки, а в много случаи самото инжектиране на препарат води до отрицателна реакция на организма. С това не оправдавам препаратите наричани лекарства, болшинството наистина не са чак толкова вредни както се твърди, освен за финансите. В медицината се наливат огромни средства напълно излишно без никакъв положителен ефект върху хора.

BBC Panorama Taken on trust 2004

В този документ събрах линкове към множество критични филми, но освен тези за ваксините и корупцията другите не са много смисленни. Горното изложение е всичко което е необходимо да се знае за препаратите нарчани лекарства.


No comments: