Friday, September 25, 2009

Къде бе изгонен Кайн и жена му

Къде бе изгонен Кайн и жена му

Ето и една космическа сензация, изцяло мое обяснение, странния пасаж в който се казва буквално че, „Бог изгони Кайн на Земята“! Бт.4:14 се превежда обратното гониш ме от Земята, но това е фактологически точно за планетата на която е умрял Авел. Текста всъщност казва че е изгонен НА Земята, тоест тук.

След като Кайн убива брат си Авел, той вече не може да остане там където са били и Бог го изгонва на земята!?! Като му дава белег, а и земята е проклета преди това. Това си го обяснявам така; Кайн бе изгонен не къде да е, а на нашата планета, всички събития записани в Библията са се случили на друга планета, вероятно Венера, но след като Христос си тръгва от там изключва магнитното поле и тя е сега е прашна печка. Когато като е дошъл тук Кайн и жена му са създали нашата раса, но след Христос някой праведни хора са все пак преместени на земята и така вероятно извънземен живот май наистина е идвал на тази планета.

Нека да посоча и друг довод, за който ще съм много благодарен за повече информация. Сега разглеждам стари митове и един от най интересните е за поучения към "Децата на Кайн". Този мит е в такава структура, че децата на Кайн се разглеждат като диваци, които трябва да бъдат облагородени от пришълци, при това той има доста християнско звучене. След Битие потомството на Кайн се изгубва окончателно, но все пак авторите на тези поучения за децата на Кайн са християни.

С откритието ми, се обясняват и много исторически и космически загадки, може би пришълците и потомството им с тяхната чуждо-планетна религия са ни били неподходящо натрапени? Вероятно Енох и може би Моисей са пренесени от Венера на тази планета.

Не само Венера, но май и Марс са били създадени за обитаване. „Червената планета“ е червена не случайно, там е пролята кръвта на Авел праведника и съответно тя за това е най малка от трите по големи планети, била е доста воден свят и при изключване на нейното магнитно поле, още в Бт.4 цялата и повърхност за няколко хиляди години се е свила и е намаляла дори гравитацията. За това има такъв огромен каньон на едно място на повърхността, той символизира раната нанесена от Кайн на праведния му брат. След тази трагедия Кайн е пратен на тази планета, а Сит заместника на праведния Авел е отрасъл на безопасно място на Венера. В други древни митове Червената планета е и не случайно обявена за „бог на войната“, единствената война там е довела оскверняването на планетата, а сегашното поколение е потомство на този който е изгонен от там. Думата за Кайн интересно означава нов в гръцкия, точно същата дума, това си го обяснявам така. Кайн трябваше да замести Авел, както новия завет замества стария относно изкуплението. Както „новия, кайнов Завет“ уби Авел, така и вярващите убиват Христос. Следващия пост ще е по детайлно изследване на Кайн в НЗ.

И още едно много важно доказателство за съдбата на Венера, тази планета е точно със същите параметри като нашата, но няма магнитно поле, това създава парников ефект, температурата на повърхността е стотици градуси и слънцето буквално отвява атмосферата и прахуляка в нея. Логично е че този процес не е от преди повече от 1000г., защото за толкова време Венера е трябвало да стане като Марс, без атмосфера и дори с отвята повърхност. Марсовото магнитно поле е отнесено от преди почти 5000г. А Венериното е от по малко от 1000г., около 80г. След възнесението на Христос. Едва ли до сега нещо от библейския свят е оцеляло до сега, но кой ли знае.

Да знам и на мен ми изглежда прекалено фантастично, но предполагам нямате нищо против в случаино на нужда да се откажа от това откритие. Не случайно съм bogoizbrania. location, old testament

No comments: