Friday, October 2, 2009

Разкрий скрития окултен враг!

Разкрий скрития окултен враг!

Разпознаването на подривните елементи във вярата е тежка и отговорна задача за всеки класово-осъзнат църковен член, но тук ще посоча само белези на сектанта-диверсант представящ се за християнин. В общо три кратки показателя за неблагонадеждност. Така и ще докажа, защо не само не съм ню-ейджър, но и с моите методи тези диверсанти могат най лесно да се разкриват и обезвреждат.

1 - Неадекватно тълкуване на Библията и представата за времето. Библията и Писанията трябва да се свържат с представата за време и всякаква неадекватна изява, например за еволюция или свързване на времето с някаква "духовност"е демоничност. Времето и Писанията са единствения източник за разкриване и форма на връзка с Бога. Дори времето е олицетворението на Бога достъпно за нас каиновците. В моя блог съм публикувал възможно най точния календар и всички доказано канонични книги, това са силни доказателства за разпознаване на заблудите на врага. Все пак леки отклонения от точните числа не бива да ни стряска и дори вярата в някои измислени книги също, но ако нещата се свържат с нещо повече от морализаторстване е лошо.

2 - Неадекватно становище за връзката със Светия Дух и всякакви форми за чуване и виждане на глас. Откритието ми за нашето място във слънчевата система и причината за това е едно от най важните. Всички ню ейджъри независимо от риториката и словесен запас призовават за директна лична връзка с бог или дух, като например призив за слушане вътрешен глас или други форми на демоничен контрол. В блога изясних, че демона не идва от звездите, а там е пратен, демоните и бесовете се пораждат вътре в човека и ако не бъдат изхвърлени в открития космос следва погибел. Друг момент на заблуда независимо колко неук и простоват да изглежда говорителя, е директната и лична връзка с бога или духа, връзка има но тя не е толкова интимна, както се представя, поради отхвърлянето на нашия отец Каин още в Бт.4. Един от фрапантните примери за такова богохулство е кавър на песен на "Депеш Мод", в която се пее за "джизъс пърсънъл", като призив за сводничество. Джони Кеш представян като християнски изпълнител използва същия текст, но с променена мелодия, което показва неразбиране на самата идея за лична връзка с Христос, опита за промяна на смисъла в случая е повече от идиотски най малкото.

3 - И най могъщия и убийствен показател за подривно-агентурна дейност, подценяване на идеята за спасение! Спасението е олицетворението и смисъла на Христовото дело, материализация на идеологията на кръстната смърт и възкресение. Всеки пренебрегнал или унижил спасението е духовно мъртъв или поне супер заблуден и прекалено тъп. Всеки жив вярващ има нужда от спасение, само на умрелите не им трябва, всеки духовно богат има нужда от защита на духовните си притежания, само духовните клошари нямат нужда от сейф.

С тези три довода се защитавам от самата мисъл за окулт и либерализъм, като потомци на Каин сме отхвърлени от небето и проклети от земята, но това не значим да търсим „духа“ в себе си, а да приемем всичко от небето. Като изхвърлих доста книги от канона на Библията, така само доказах че тя е не само истина, но и единствената истина и единственото действително Слово от небето, демонизмо-окултизма е роден тук. Предопределението няма какво да се разисква, ако човек е спасен той предопределен да вярва в това, макар и самата дума да не е много коректна.

bible

No comments: