Wednesday, August 31, 2011

Как срещнах майка ви (How I Met Your Mother)

С този постинг ще се пробвам да тренирам откривателските си способности. В сериаала бъдещата майка на децата на Тед ще се казва Taylor Swift. Ето и белезите с които я разпознах както те подсказваха в сериите.
1) В един от епизодите бе посочено че майката ще свири на китара и явно ще е музикантка по време на епизода.
2) Натрапен бе и някакъв жълт чадър, подсказка за един от клиповете на Тейлър в който в който се пее за чадър, но така и не се видя никакъв чадър.
3) В този епизод бе показано че майката ще е на някакво парти на което бащата Джош Рандор много искаше да отиде, но го изгониха и после го намериха в контейнера за отпадаци, така и не се срещнаха там с майката а явно се предвиждаше. Това е намек за филма Valentine's Day 2010, първото участие на Тейлър в киното като актриса.
4) В друг епизод бе посочено че майката е била в залата със студентите, като бе показана руса мацка на нейната възраст, каквато е и Т. Този епизод показва че Т. се е съгласила да стане майката и дори е харесала ролята и филма.
5) КАто гост звезди бяха показани Кати Пери и Дженифер Лопес, известни с музика и филми, както се опитват да лансират Т.

No comments: