Friday, December 9, 2011

Кой и защо измисли анабаптизма


Кой и защо измисли анабаптизма

На линка има внушителна библиотека от писания, от които само измислянето на анабаптизма и някои исторически факти за вярата и историята на Германия са интересни. Всичко друго е спам, по социализъм и философия, които едва ли някой е забелязвал. Посветеността на Бакс на "Парижката комуна", до голяма степен измислена от него, а след това страната и подозрителната му подкрепа за влизане във война с Германия. Показва причастността му към тайните служби на нейно величество, а не следване на някаква си идеология.
Именно той и британският му отдел са фалшифицирала писанията на Лутер, не са се ограничили само до анабаптизма, като името идва след основаването на баптистките църкви. Бакс е сред крайно левите анархисти в Германия, но причината за това е средство за прикриване на истинската му мисия, да съучаства идеологически и религиозно в обединението на Германия, което ще доведе до война с Франция и смазване на нарастващото влияние на Париж. Франция използва следвоенните проблеми на Британия от Кримската война и обединяват Италия по собствен тертип. Британските служби решават да се реваншират за това нагло създаване на държава без тяхно участие и резултата е обединена Германска държава и Франко — пруската война, организирана и спомогна та от Лондон.
Най-интересната му конспирация се състои в измислянето на писанията приписвани на Карл Маркс. Маркс е пътувал твърде много е имал прекалено много мнения за международни въпроси не касаещи Германия и идеологията. Източниците на финансиране на тези пътувания и актива публицистична дейност не са известни, което очевидно прави това име прикритие на британски агент. Самото име Маркс не е еврейско, а вариант на латинското Марк плюс последната буква на Бакс. В семейно отношение нещата са добре измислени и представени, двете дъщери сменили си имената след брака и потомците му са непроследими. Явно имената Bax = Marx, близостта на имената не е случайна, а умишлено създадена.
Karl Heinrich Marx (5 May 1818 - 14 March 1883)
Ernest Belfort Bax (23 July 1854 - 26 November 1926)

Втората кула на лъжата, Нюман е американския агент на соц религията.
Albert Newman (25 August 1852-1933)

Други имена
Cornelius, Carl Adolf (1819-1903) дори и да е съществувал такъв менонит или католик — пиетист, както пише в биографията му писанията му са измислени от обкръжението на Бакс.


Обърнете внимание на линка, от 1778 публикациите отскачат в 1853 година и то в Русия, този скок във времето е продукт на фалшификация. Независими религиозни общности са съществували от преди много време, но идеологията и писанията им са дело изцяло на кликата около Бакс.

history,


No comments: