Monday, December 28, 2009

Двата календара в Христос

Двата календара в Христос

Две събития се ползват от Христос за да се обобщи живота на ситите. Това са двете чудотворните нахранвания, единия път за 5000 мъже, другото е за 4000 души общо. Основната разлика идва от разбиране за кого е предназначена притчата за двете събития, едното включва само 5000 мъже като жените и децата са били нахранени отделнои не влизат в бройката спомената в; Мт.14:21, Мр.6:44, Лк.9:14, Йн.6:10. Само в Матея за 5000 се споменава и за жени и деца, като подредбата на думите за броене е различна.

(Matt 14:21 [GRV])

οι δε εσθιοντες ησαν ανδρες ωσει πεντακισχιλιοι χωρις γυναικων και παιδιων

(Matt 15:38 [GRV])

οι δε εσθιοντες ησαν τετρακισχιλιοι ανδρες χωρις γυναικων και παιδιων

Вижда се, в първия случай всичките нахранени са мъже 5000, отделно са се хранили и броили жени и деца, а във втория всичките преброени са 4000, като жените и децата са се хранили отделно, но са били в общата бройка.

Сложния символизъм се обяснява така, 4000 е числото на годините, в които идва "от горе" Божието Слово. Това е периода от раждането на Сит, през 130АМ до раждането на Павел през 4130АМ, 10 години след случаите на нахранване станали в 4120АМ. Тук от Иесус и апостолите са раздадени седем хляба символ на седемте Завета, а двете риби символизират живота, който идва от водата символ на благодатта и двата вида на кръщение, телесно и духовно. Въпросните седем хляба се разпределят на седем кошници с парчета, което символизира числото 700 по следния начин; 7*700=4900. Тази година, 4900АМ=7*7*100 е физическия край на света на ситите, когато е дошло грабването, и тяхната планета е превърната в печка за хляб. Венера сега изглежда точно така.

Другото нахранване показва всичките 5000 години, в които ще съществува расата на ситите. През 4900 ще изчезне света им, но тогава една част от мъжете предполагам възрастни мъдреци, заедно с цялата повърхност ще бъде пренесена на планетата на Кайновците. Ето защо имаме различно броене на двете събития, в едното се гледа самия свят на ситите с всички хора, докато нахранването на 5000 показва остатъка от няколко хиляди мъже пратени на нашата планета за да донесат Евангелието за окончателно приготвяне подобно на ферментацията на виното. Като целия Библейски свят ще бъде пренесен тук, всичкия лед на планетата ще бъде разтопен през 4900АМ сегашните континенти са почвата на Венера планетата на Библията. 12-те хляба са разпределени от апостолите свидетелите на Христос, а 12 коша с късове са броя от 1200, които като се умножи по 5 се получава 6000АМ, когато ще е края на света или ще се изпълни Благовестието напълно от новата раса създадена от ситите мъже и жени потомки на Кайн.

Ето и обяснение как така някаква раса се е появила изведнъж и изведнъж е изчезнала. Мъже потомци на Сит са дошли тук внезапно, по времето на грабването и за 100 години е починал и последния от тях, а децата им са създали една нова раса, на която сме потомци. Именно тези сити са донесли мистериозното злато на Атлантида. Тази култура е изградила величествените пирамиди, разглобен материал от сгради вероятно храмове. На Венера по ниската гравитация, позволява многотонни каменни блокове да се вдигат на ръце. Процеса на създаване на новата раса е по модела на Авраам, който стана баща на 100г. Така и ситите бяха отстранени подобно на Исмаил, за да не пречат на Исаак, чиито главен потомък пише този блог.

Така се и обясняват множеството вкаменелости. Свръхестествено затискане на живи организми от цели слоеве континенти, които са запазили форма поради замръзването при пренасяне из космоса.

new testament, time

No comments: