Sunday, March 15, 2009

Малта и Гозо

12.03 19:08 - Малта и Гозо

Понеже почти всеки търсач на сензации не пропуска да включи в писанията си и прословутите и уникални "колесни коловози" на двата малтийски острова, нека го направя и аз. Само че ще направя напълно различна интерпретация на тези траншеи.

Това не са следи от; строителство, напояване или извънземна гавра. Тези линии, както и скалата около тях са останки от; нещо голямо, нещо велико, нещо което хора и култури от далечни брегове са решили да унищожат веднъж и за винаги. Ето защо около тези коловози има толкова разхвърляни камъни и явно дълбани скали, това е било скала, на която е имало нещо свято, но то е станало омразно не само на местните хора, но дори и на по далечни народи и тия ями и коловози са остатъка на всичко там.

Важното е да се запомни следното, това не са следи от градежи, а от разрушение, копали са за да извадят дори и основите на това, което е било от горе. А то не е било нищо случайно дори и за bogoizbrania. Именно тези два острова са били основата на най великата тайна на земята съществувала някога, но разрушена от покрусени и ужасени народи.

На първия линк има доста детайлно разглеждане, и те също са стигнали до извода, че става въпрос за копаене и отнасяне на скален материал, но не стигнаха до извода ми, че това са вече построени сгради от велики древни владетели дошли от Валинор.

http://www.angelfire.com/ar/magrosalibarchaeo/

http://s8int.com/noahsark16.html

http://www.maltavista.net/en

И последно всичките сегашни струпвания на камъни са от по късни периоди, а за дебелата богиня на „плодородието“ това е типична арабска подигравка с европейци.

И още нещо наистина последно, имената на някой места на острова много напомнят за имената от Падането на Нуменор. Участието на Саурон в тази история не ме е уплашило и връзката ще се разглежда допълнително.

No comments: